lördag 29 oktober 2011

I am a tourist, therefore I don't understand... xD

Tjo people!

Haft ännu en awesome lördag i London! Började dagen med att sova länge, lyckades somna om flera gånger, för att sedan ta oboy till frukost (Mmmmmm). xD


Jag och Hannah åkte sedan in till staden till Angel där vi fikade på Starbucks. Efter det blev det av till King's Cross för att hitta perrong 9 3/4. Gick väl så där då vi inte kunde komma till perrong 9 utan att betala för att åka tåg, vilket vi inte ville, så vi fick kika bäst vi kunde. Såg ingenting då de bygger om...OS är jättekul för London men mindre bra för oss som vill se staden och ta oss lätt. De bygger och ändrar och håller på hela tiden någonstans!

Från King's Cross lyckades vi ta oss till Convet Garden där vi smakade på otroligt god vit choklad från samma märke som gör det otroligt goda äppelteet. ^^ Vi var lite lost där när vi skulle ta bussen då vägen var enkelriktad och 91 gick då åt fel håll för oss sett. Detta löstes genom att vi tog 91 tills vägen blev två riktad igen, hoppade då av bussen, sprang över till andra sidan gatan och hann precis med 91 som gick åt rätt håll. "Vi är turister" är våran ursäkta vid dessa tillfällen och idag var verkligen en sådan dag. xD Fast man märker skillnaden då alla turister går långsamt (sniglar och sengångarna går snabbare) genom att vi går snabbt och gör världens snyggaste omkörningar (vi delar på oss bakom turisten, en tar ena sidan, den andra tar den andra sidan, vi går förbi och sen förenas vi framför turisten igen. xD ).

Efter att ha provsmakat lite mer te och lite mer choklad så blev det fika nummer två på Starbucks innan det blev hemgång. Helt värd dag alltså. ^^

Dessa två fick btw följa med mig hem idag, hehe... xD





Och här ser ni världens godaste kaffetabletter. Så nu kommer jag överleva fast jag inte dricker pulverkaffe här ( är det som finns då typ ingen i detta land har en kaffemaskin och jag sänker mig helt enkelt inte till den nivån, hellre inget kaffe alls då! xD  ) 

2 kommentarer:

  1. Starbucks... :D Mycket bättre än skolans fjantkaffe! Å inte får man ju göra eget heller ;P

    SvaraRadera
  2. HAHA DAVID! xD Saknar dig som tusen! Du det slår skolans kaffe 1 miljon gånger! Men vi löser det med kaffekokaren i trean, får tänka ut en plan... ;)

    SvaraRadera